KAPUSTA S TOFU

Na dvou lžících olivového oleje osmahneme jednu velkou pokrájenou cibuli, přidáme hlávku pokrájené kapusty, okořeníme domácí vegetou (album Ostatní pokusy), kmínem a mletou paprikou, podlijeme 500 ml vody a dusíme doměkka. Když je kapusta téměř měkká, poprášíme ji lžící celozrnné hladké mouky a ještě krátce povaříme. Nakonec ochutíme čtyřmi utřenými stroužky česneku a dosolíme.
200 g přírodního a 200 g uzeného tofu nakrájíme na malé kostičky, dáme do pekáčku, zakapeme olejem a sojovou omáčkou, okořeníme domácí vegetou a utřeným stroužkem česneku. Pečeme půl hodiny na 180 stupňů a potom smícháme s kapustou. Na talíři zdobíme čerstvou majoránkou (ještě mi nezmrzla). Jíme s černým chlebem.


více ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat